VALÈNCIA BASKET, CAMPIÓ CADET IR AUTONÒMIC 2023-2024 FEMENÍ EN LES FINALS DISPUTADES AL PAVELLÓ D’ONDARA

Ondara, 02.05.24. València Basket ha alçat el trofeu de campió Cadet IR Autonòmic 2023-2024 femení, en les finals celebrades l’últim cap de setmana d’abril al pavelló municipal d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. El subcampionat va ser per a CB San Blas Alacant, tercer lloc per a Picken Claret i quart lloc per a Fundació València Bàsquet. A més del títol de campió autonòmic, també es van decidir els equips que classifiquen per al Campionat d’Espanya de Clubs: València Basket i CB San Blas Alacant. Laura Gil (CB San Blas Alacant) ha obtingut el trofeu de Millor Jugadora de la Fase Final.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Lluís Fornés; la presidenta del CB Ondara, Sandra Pérez; i el coordinador de l’Escola de Bàsquet d’Ondara, Vicent Mas; en aquest cas acompanyant en el lliuranebt de trofeus al president de la FBCV, Salvador Fabregat.

La Fase Final Cadet Femení IR Autonòmic ha tingut a València Basket com a campió invicte després de vèncer també en la seua última trobada al CB San Blas Alacant (57-88). El conjunt valencià es va posar per davant en el marcador quasi des del principi, però no va ser fins al tercer període quan amb un parcial de 4-21 va deixar sentenciat el seu tercer triomf en la Fase Final. Prèviament, en el partit que decidia el 3r i 4t lloc, Picken Claret es portava la victòria davant de Fundació València Bàsquet després d’una bona segona mitat que li permetia fer-se amb un xicotet avantatge que va saber conservar fins al xiulit final (58-70).

Cadet Femení IR Autonòmic:

Divendres 26 d’abril

18:00 h. Picken Claret 43 – 75 CB San Blas Alacant

20:00 h. València Basket 67 – 48 Fundació València Bàsquet

Dissabte 27 d’abril

17:00 h. Picken Claret 39 – 61 València Basket

19:00 h. Fundació València Bàsquet 51 – 72 CB San Blas Alacant

Diumenge 28 d’abril

10:00 h. Fundació València Bàsquet 58 – 70 Picken Claret

12:00 h. CB San Blas Alacant 57 – 88 València Basket

Publicado en Actualitat, Esports.