ONDARA ES BOLCA AMB NEBULOSSA EN EL SEU ACOMIADAMENT DE CAMÍ CAP A SUÈCIA

  • Al final, som dos d’Ondara que van a Malmö” diuen en rebre el recolzament i l’estima de desenes de persones
  • L’Ajuntament d’Ondara els nomena “”Ambaixadors d’Ondara en el món” com a forma de reconeixement a la seua labor de difusió del poble

Ondara, 30.04.24. El poble d’Ondara va acomiadar ahir de vesprada en el Prado als veïns d’Ondara, Mery Bas i Mark Dasousa (grup Nebulossa) abans d’eixir de viatge cap a Malmö (Suècia), on Nebulossa representarà a Espanya amb el seu tema “Zorra” en la Final del Festival d’Eurovisió el dia 11 de maig. Mery i Mark van rebre el recolzament i l’estima de tot el poble, amb moltíssimes persones de totes les edats que van acudit a desitjar-los tota la sort en aquest esdeveniment històric; que dos veïns d’Ondara vagen a Eurovisió.

L’Ajuntament d’Ondara va organitzar l’acte d’ahir en el qual l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Turisme, Raquel Mengual, els van fer lliurament d’una placa commemorativa, en que es nomena als Nebulosa amb el càrrec honorífic «d’Ambaixadors d’Ondara en el Món»; un càrrec que ja estan ostentant, portant el nom d’Ondara a ser conegut en l’àmbit internacional. També se’ls va obsequiar amb un ram de flors en agraïment a tot el que estan fent, ells i la seua família.

Mark i Mery van agrair les mostres d’afecte, afirmant que «porten a Ondara en el cor», i van reconèixer amb humilitat que no s’esperaven aquesta resposta i reconeixement, dient que «al final som dos d’Ondara que van a Malmö». Mark també va aprofitar per a anunciar que el seu únic concert en la comarca després d’Eurovisió serà a Ondara. A continuació van procedir a atendre el públic i fer-se fotos amb tots els seus seguidors, que els van traslladar el seu afecte i estima, així com la millor de les sorts per a la final d’Eurovisió, deixant molt clar que per a Ondara «ells ja són guanyadors».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.