PROGRAMACIÓ AGENDA ONDARA MAIG 2024

PROGRAMACIÓ AGENDA ONDARA MAIG 2024
Divendres 3 de maig, Parròquia Santa Anna, 20.30 hores
XERRADA IV CENTENARI DE L’ARXIU PARROQUIAL D’ONDARA. A càrrec de: Ximo Silvestre, Sergi Mallol i Robert Miralles. Organitza: Parròquia Santa Anna d’Ondara.
Dimecres 8 de maig, Casa de Cultura, 18.00h
L’HORA DEL CONTE
Dijous9 de maig, Casa de Cultura, 20.00hores
PRESENTACIÓ Pau Alabajos presentarà el seu darrer llibre, “Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble”, la primera biografia sobre Vicent Andrés Estellés, Ed. Sembra. Organitzen: Regidoria de Cultura i A. C. Ocell
Divendres 10 de maig, Auditori Municipal, 20.30h
TEATRE. FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES 2024.La Corporació” a càrrec de la companyia valenciana “Crit Teatre” Una comèdia amb rerefons dens, que provoca la reflexió. Una urgència per a resoldre un misteri, un deix postapocalíptic, per la tragèdia mediambiental que servix de punt de partida, i un final de to filosòfic. La peça mescla llenguatges i gèneres per a desenvolupar una trama que tinga la capacitat d’arribar a un ampli grup d’espectadors.
Dissabte 11 de maig, Plaça de bous d’Ondara, Des de les 17.00h
NEBULOSSA EUROPARTY. ONDARA AMB NEBULOSSA. Amb les actuacions d’OBK i Locomia. Zona Foodtrucks, Picnic i Jocs infantils. Pantalla gegant, animació, DJ i moltes sorpreses. Vines a donar suport als nostres veïns Mery i Mark! Entrades disponibles a: agendaondara.es
Dimecres 15 de maig, Casa de Cultura, 17.30hores
L’HORA DEL CONTE “Llegim i compartim” amb Mireia Bazu
Dijous 16 de maig, Casa de cultura, 20.00 hores
PRESENTACIÓ REVISTA AGUAITS A càrrec de: Rosa Seser i Pérez, IECMA XERRADAJosep Font, Font d’Ondara, un pilotari a recuperar” per Vicent Ortuño Ginestar
Dissabte 18 de maig, Casa de cultura, 18.00 hores
LLIURAMENT DE PREMIS Certamen de creació de contingut en valencià. Amb l’actuació de Marta Fornali.
Diumenge 19 de maig, Auditori Municipal, 19.00h
TEATRE9 Dones” a càrrec del Grup d’Adults de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara. Adaptació i direcció de l’obra: Rosa Catalán.
Dimecres, 22 de maig, Casa de Cultura, 18.00h
L’HORA DEL CONTE
Divendres 24 de maig, Casa de Cultura, 20.00h
PRESENTACIÓCosiendo mis alas” a càrrec de l’autora, Maria Grimalt, formadora en autoestima, habilitats socials i formació per al canvi. Ed. Metamorfosis. Organitza: Regidoria de sanitat.
Diumenge 26 de maig, Auditori Municipal 19h
MUSICAL PÚBLIC FAMILIAR. FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES 2024. La companyia valenciana de Teatre “J.M. Gestió Teatral” presenta l’espectacle “Fabulant” Un espectacle musical divertit i sorprenent… LA VIDA ÉS UN CONTE.. NO DEIXES QUE NINGÚ L’ESCRIGA PER TU!.
Dimecres, 29 de maig, Casa de Cultura, 18.00h
L’HORA DEL CONTELes Rodamons” presenten el conte de Pepa Guardiola “Un per a tu i dos per a mi”
Divendres 31 de maig, Casa de Cultura, 20h
CONTAHISTÒRIES PER ADULTS Almudena Francés ens presenta la narració “De valentes, sabudes i faves”
Publicado en Actualitat, Cultura.