“ONDARA ES DESTAPA”: LA RUTA DE LA TAPA D’ONDARA SE CELEBRARÀ ELS DIJOUS DE MAIG I JUNY (FINS AL 13 DE JUNY)

Un total de 17 bars i restaurants d’Ondara participaran en aquesta saborosa proposta culinària, on la tapa més beguda tindrà un preu de 3,5 euros

Ondara, 24.04.24. Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Ondara la nova proposta impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Raquel Mengual: “Ondara es destapa”. Es tracta de la nova Ruta de la Tapa, que es realitzarà als establiments locals, tots els dijous dels mesos de maig i juny, fins al 13 de juny 2024. “Ondara es destapa” començarà el proper dijous 2 de maig.

La presentació ha comptat amb la presència de la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; i de representants d’alguns dels establiments participants; Raül Fornés (Bar Prado), Cati Ramis (Hotel Ramis) i Àlex Gómez (Cafè Sendra). Raquel Mengual ha animat a la ciutadania a participar en «Ondara es destapa», que serà «un bon aparador per degustar el producte local, i una bona forma de conèixer la gastronomia d’Ondara».

Un total de 17 bars i restaurants d’Ondara participaran en aquesta saborosa proposta culinària: Bar Friends, Cafè Sendra, Bar-Rte Racó d’Ondara, Bar Gavilà, Cafeteria Centre Social, Restaurant Desig, Restobar La Mona, Bar-Rte ExisZe, Bar Prado, Kiko’s Bar, Bergante, Bar el Bosc, Allí Baix Bar, Hotel Ramis, Bar Cafeteria Karma, Bar La Dinaora i La Sabrosa. Els establiments participants consideren que aquesta Ruta de la Tapa «és molt bona iniciativa i una bona opció d’oci sa i per a tots els públics».

Segons ha explicat Raquel Mengual, s’ha triat el dijous com a dia per oferir les tapes perquè els caps de setmana ja hi ha molta afluència als establiments locals, i d’aquesta manera, també poden dedicar més temps a l’elaboració de les tapes. La metodologia d’aquesta nova edició serà de tapa lliure; cada establiment tindrà plena llibertat en l’elaboració de la tapa, que podrà ser la mateixa o anar variant cada setmana, segons decidisca cada bar participant; també tindrà llibertat cada establiment per a posar l’horari en que se servirà la tapa. El preu serà tapa més beguda, cervesa, vermut o vi, per 3,5 euros. Tots els clients que completen la Ruta de Tapes en els 17 locals participants, entraran al sorteig de 2 sopars per 2 persones. Per això s’ha creat un passaport de la Ruta de la Tapa, que podran anar segellant en cada local que visiten i consumisquen la tapa. El passaport es depositarà en l’Espai Català i, finalitzada la ruta, es realitzarà un sorteig entre tots els passaports completats.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.