LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA IMPULSA EL PRIMER TORNEIG DE FUTBOLÍ DE LES FESTES DE SANT JAUME

Se celebrarà el 23 de juliol per la vesprada al Prado, aprofitant que al poble hi ha molta afició al futbolí

Ondara, 24.04.24. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz, ha anunciat hui una altra de les novetats de les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara, que se celebraran del 19 al 27 de juliol 2024. En aquest cas, es tracta del Primer Torneig de Futbolí de les Festes de Sant Jaume, que tindrà lloc el dimarts 23 de juliol al Prado en horari de vesprada (17 hores).

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar fins el 10 de juliol al correu festesondara@gmail.com , o per telèfon al 664 44 97 36. La quota per parella serà de 5 euros, i hi haurà trofeus per als tres primers classificats. Amb un màxim de 16 parelles, el torneig tindrà un format de 4 grups, on els dos primers de cada grup jugaran eliminatòries. Es poden apuntar parelles bé per penyes, o bé de forma particular.

El Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha explicat que enguany s’ha apostat com a novetat per aquesta modalitat de futbolí per a oferir una proposta més en horari de vesprada, dotant de més contingut a la jornada, amb la diversió que proporciona el futbolí, que fins ara no s’havia realitzat mai en festes, i tenint en compte que al poble hi ha molta afició al futbolí.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.