EL RAPSODE TOMÀS LLOPIS RECITA A ONDARA LA BOHÈMIA ESTELLESIANA DE «L’HOTEL PARÍS»

L’escriptor i poeta beniarbegí, acompanyat de Maria Moreno i del guitarrista Miquel Pérez representà dissabte passat un espectacle poètic-musical basat en el popular poemari del poeta Vicent Andrés Estellés

Ondara, 24.04.24. La Casa de Cultura ondarenca acollí el passat dissabte la representació de l’espectacle poètic-musical Hotel París a càrrec del rapsode, escriptor i poeta beniarbegí Tomàs Llopis, el qual estigué acompanyat per Maria Moreno i pel guitarrista Miquel Pérez. Un acte emmarcat en la commemoració del centenari del gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés (1924-2024), el gran repertori poètic del qual continua inspirant recitals i muntatges com el que pogueren gaudir els nombrosos assistents que acudiren a la cita estellesiana.

I és que, tal com Llopis avançava a l’entrevista que se li va realitzar la passada setmana des de La Veu d’Ondara, «l’obra d’Estellés és inabraçable però conté punts àlgids com aquest poemari, Hotel París, que és un dels més representatius del poeta ja siga per les temàtiques o per la recreació d’unes atmosferes que fan la seua poesia tan única com popular». En resum, música i versos entrellaçats en una proposta de luxe per entendre millor el llegat del gran geni de Burjassot.

Publicado en Actualitat, Cultura.