ONDARA ALBERGARÀ ESTE CAP DE SETMANA LES FINALS DEL CADET FEMENÍ AUTONÒMIC DE BÀSQUET

Ondara, 23.04.24. El Pavelló Municipal d’Ondara serà la seu aquest cap de setmana de les finals del Cadet Femení Autonòmic de Bàsquet. Jugaran els equips del CB San Blas d’Alacant, el València Basket, la Fundació València Basket i Picken Claret. Aquestes 4 formacions es van classificar per a les finals, després de quedar les 4 primeres a la lliga. El sistema de les finals serà el següent: jugaran totes contra totes i quedarà campiona l’equip que més punts haja aconseguit. Tant la campiona com la subcampiona es classificaran per al Campionat d’Espanya.

Hui s’ha realitzat l’acte de presentació d’aquest esdeveniment esportiu a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de Salvador Fabregat, President de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana; José Ramiro, Alcalde d’Ondara; Lluís Fornés, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara; i Vicent Mas, Coordinador de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara. Salvador Fabregat ha manifestat que «s’ha triat Ondara perquè ací es treballa bé i perquè ja té l’experiència d’altres edicions». També ha volgut destacar la qualitat de les finals ja que «són els 4 millors equips autonòmics en categoria cadet femení, i des d’ací vull convidar a la gent d’Ondara i de la resta de la comarca perquè vinguen a veure els partits».

Per la seua banda Lluís Fornés, Regidor d’Esports, ha afirmat que per a Ondara «és molt important tindre aquest tipus de finals perquè demostra que confien amb nosaltres». També ha dit que «espere unes grans finals plenes d’emoció i de qualitat». José Ramiro, Alcalde d’Ondara, ha mostrat també la seua satisfacció perquè «el nostre poble torne a ser referent del bàsquet a la Comunitat Valenciana» i ha subratllat que «ja tenim experiència en aquest tipus d’esdeveniments perquè ja s’han celebrat ací altres finals i, de segur, que serà un èxit».

Les finals començaran el divendres 26 d’abril a les 18 hores amb els següents partits:

18h. Picken Claret – CB San Blas d’Alacant

20h. Valencia Basket – Fundació Valencia Basket.

Per al dissabte 27 d’abril estan programats els següents partits:

17h. Picken Claret – Valencia Basket

19h. Fundació Valencia Basket – CB San Blas d’Alacant

I per al diumenge 28 d’abril es disputaran els següents partits:

10h. Fundació Valencia Basket – Picken Claret

12h. CB San Blas d’Alacant – Valencia Basket.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.