LES LOLAILO TROUPE ESTRENEN AMB ÈXIT A L’AUDITORI D’ONDARA LA SEUA ÚLTIMA COMÈDIA TEATRAL

  • Escrita per l’ondarenca Maria José Pedro i dirigida per Rosa Catalán, l’estrena de la nova obra I vosté on va? l’organitzà la Comissió de la Soledat 2024

Ondara, 23.04.24. El divendres passat dia 19 d’abril, les Lolailo Troupe, l’agrupació teatral integrada per Mª José Pedro, Rosa Serra, Valèria Mengual, Isabel Picó i Conchita Pineda sota la direcció de Rosa Catalán, va estrenar a l’Auditori Municipal d’Ondara la seua nova comèdia teatral I vosté on va?, obra escrita per Mª José Pedro, que va a omplir de gom a gom l’auditori ondarenc. No debades, les entrades per a l’espectacle ja feia dies que s’havien exhaurit de cara a una estrena organitzada per la Comissió de Festes de la Soledat 2024.

El deix còmic i les peripècies dels cinc personatges femenins protagonistes guiaren així un muntatge ple de rialles i emplaçat a un aeroport que esdevé l’epicentre d’una comèdia espatarrant. Respecte al procés d’escriptura i d’assaig de l’obra i tal com explicà en declaracions als Matins de la Veu d’Ondara Mª José Pedro, autora del text, «un dels grans mèrits d’aquesta nova estrena és que està escrita per una dona, interpretada per cinc dones i a més dirigida per una altra dona, per la qual cosa caldria destacar aquest gran valor de la nostra agrupació teatral».

Amb diverses obres ja estrenades i actuacions pertot arreu de la comarca de la Marina Alta en els últims anys, Lolailo Troupe és ja una companyia dramàtica coneguda que de segur desfilarà per més escenaris en aquest 2024 amb el seu nou muntatge I vosté on va?

Publicado en Actualitat, Cultura.