LA MÚSICA DE MARTA FORNALI POSA VEU ALS NOUS RELATS DE JOVI LOZANO-SESER EN LA PRESENTACIÓ DEL PREMI ISABEL DE VILLENA 2023

  • La nova obra de l’autor ondarenc, Assegut a la dreta del pare, va ser presentada ahir diumenge per mitjà d’un recital de la jove cantant local Marta Fornali
  • A més de la presentació a Ondara d’ahir, l’autor presentarà demà dimarts 23 d’abril, Dia de Sant Jordi, el treball a Dénia

Ondara, 22.04.24. La Fira del Llibre d’Ondara va ser ahir l’escenari de la presentació del nou treball de l’escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser. Assegut a la dreta del pare, novena obra que publica l’autor i Premi Isabel de Villena 2023 dins els Premis Ciutat de València, va ser presentat per mitjà d’un recital de l’artista local Marta Fornali. Cançons i contes entrellaçats en un format innovador que pretenia desmitificar i agilitzar el format tradicional de presentació literària. «Em fa molta il·lusió que el talent d’una artista emergent com Marta Fornali pose veu als meus relats ja que es tracta d’un llibre ple d’estímuls i atmosferes que només poden ser transmeses a través de la música ja que no vull desvelar molts més detalls sobre les històries que conformen el volum», expressà l’autor en la introducció de l’acte i alhora presentació de la cantant ondarenca, una artista jove que va encetar la seua carrera professional fa pocs anys i que ja suma molts projectes i experiències en els seus primers anys de trajectòria musical.

Temes com Something in the way de Nirvana o You’re still the one de Shania Twain, els quals apareixen al llibre i tenen un protagonisme especial als contes, foren cantats des de la sensibilitat i estil de Marta Fornali per obrir un recital ple de suggerències i orientacions per desxifrar les històries que conté el nou llibre de l’autor ondarenc publicat per l’editorial Bromera precisament aquest mateix cap de setmana. Si més no, l’autor signà els primers exemplars a l’estand de la Llibreria Dilatando Mentes i avançà que la següent cita de presentació d’Assegut a la dreta del pare serà a Dénia, a la Biblioteca Municipal, demà dimarts 23 d’abril a les 20:00 hores, tot coincidint amb el dia i celebració de Sant Jordi.

Publicado en Actualitat, Cultura.