L’EQUIP DE BÀSQUET JUNIOR FEMENÍ D’ONDARA, CAMPIÓ DE LLIGA 2024

Les ondarenques es classifiquen així per a jugar el playoff per a ser les campiones de la Comunitat Valenciana

Ondara, 23.04.24. Aquest cap de setmana, l’equip de bàsquet júnior femení de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, entrenat per Sandra Pérez i Elena Pérez, es va proclamar campió de la Lliga regular 1a Zonal, després de vèncer a l’equip d’Oliva en un emocionant partit disputat al pavelló municipal d’Ondara, on es van imposar 59-55 al CB Oliva Activa’t A. Aquest va ser l’últim partit de lliga, i enfrontava a les primeres classificades (Ondara) contra les segones (Oliva), pel que, en guanyar el partit, l’equip femení d’Ondara ha guanyat la lliga.

D’aquesta manera, les ondarenques es classifiquen per a jugar el playoff per a ser les campiones de la Comunitat Valenciana. Es dóna la circumstància que el mateix equip de jugadores, en la passada temporada (sent de categoria cadet), ja van ser campiones de lliga i campiones autonòmiques; èxit que tractaran de repetir enguany. L’equip de bàsquet júnior femení d’Ondara està integrat per Naima, Adelina, Roser, Aitana, Nerea, Ainara, Inés, Iris, Carol i Julia.

Des de la Regidoria d’Esports, el seu responsable, Lluís Fornés, ha donar l’enhorabona a l’equip i a les seues entrenadores per l’èxit aconseguit.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.