TORNA EL CICLE CAFÈS EMPRENEDORS EL DIMARTS 30 D’ABRIL 2024 A L’ESPAI CATALÀ D’ONDARA

Ondara, 22.04.24. El dimarts 30 d’abril a les 15:30 hores, a l’Espai Català d’Ondara, tindrà lloc una nova sessió del cicle de Cafès Emprenedors, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, amb la xerrada «Com vendre un 20% més en 2024 des del Màrqueting Integratiu”, que anirà a càrrec de Víctor València.

El dimarts 30 d’abril tens l’oportunitat d’assistir a una sessió única a Ondara, en la que descobriràs com fer del 2024 un any excepcionalment bo per al teu negoci. Aprendràs sobre: Estratègies innovadores de Màrqueting Integratiu; Com convertir productes i serveis en èxit financer, i Tècniques per a impulsar el creixement en l’actual panorama empresarial. Amb Víctor València, un referent en el món empresarial i del comerç, amb anys d’experiència col·laborant amb productors, comerços, HORECAS, associacions i més. Víctor porta un tresor de coneixements i estratègies per a compartir.

A més, és una oportunitat perfecta per al networking! Connecta amb altres empresaris/as, estableix relacions valuoses i explora possibles col·laboracions i aliances. Pren nota i reserva la teua plaça!

Dimarts, 30 d’abril de 2024

15:30 – 16:30 h.

ESPAI CATALÀ (PL. PAÍS VALÈNCIA, 4 Ondara)

Assistix i transforma el teu negoci: https://forms.gle/e4FzsHgQYBYhCGhX6

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.