ONDARA PARTICIPARÀ EN EL “GRAND PRIX” DE L’ESTIU 2024

El famós programa de RTVE ha desvelat els 14 pobles participants i Ondara serà l’únic poble de la Comunitat Valenciana

Ondara, 22.04.24. Ondara participarà al programa de RTVE Grand Prix de l’Estiu. La localitat d’Ondara serà l’única representant de la Comunitat Valenciana al Grand Prix 2024. Així ho ha confirmat RTVE, que divendres passat va anunciar els 14 municipis seleccionats per a representar a la seua comarca en un dels espais més famosos de la televisió, i Ondara és un d’ells. El mític concurs va tornar l’estiu passat per tot l’alt al primetime de La 1 després de 18 anys i es va convertir en la millor estrena de l’any.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha confirmat que s’ha estat treballant en aquest projecte en les darreres setmanes, i que es continuarà treballant per a donar-ho tot aquest estiu, però no ha pogut desvelar més detalls de la participació d’Ondara al mític programa televisiu, a causa del contracte de confidencialitat signat.

En el Grand Prix de l’Estiu 2024, els pobles s’enfrontaran, com sempre de dos en dos, en set programes eliminatoris. Els quatre millor puntuats es classificaran per a les dues semifinals. El poble guanyador de cadascuna d’elles accedirà a la gran final del concurs.

Aquests són els 14 municipis seleccionats que concursaran en esta nova edició:

Almacelles (Lleida – Catalunya)

Bembibre (León – Castella i Lleó)

Binissalem (Mallorca – Illes Balears)

Burela (Lugo – Galícia)

Cangas de Onís (Astúries)

Llerena (Badajoz – Extremadura)

Medio de Cudeyo (Cantàbria)

Morata de Tajuña (Madrid)

Ondara (Alacant – Comunitat Valenciana)

Olvera (Cádiz – Andalusia)

San Adrián (Navarra)

Santo Domingo de la Calzada (La Rioja)

Tauste (Saragossa – Aragó)

Villanueva de la Torre (Guadalajara -Castella -La Manxa)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.