LA FIRA DEL LLIBRE D’ONDARA REIVINDICA UN ANY MÉS L’ANIMACIÓ LECTORA PER ALS MÉS MENUTS I MENUDES

El Prado acollí ahir diumenge 21 d’abril la Fira del Llibre 2024 amb una completa programació que inclogué contacontes, música en directe i signatures literàries

Ondara, 22.04.24. Avançant-se al dia de Sant Jordi que se celebrarà demà dimarts 23 d’abril, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va celebrar ahir diumenge el Dia del Llibre des d’una perspectiva tan festiva com innovadora centrada en el foment de l’animació lectora per als més menuts i menudes. La jornada es desenvolupà a l’edifici del Prado i arrancà a les 11 hores amb el contacontes de Les Rodamons Miguelita i el mag i el concert de la Nànets Band a partir del migdia. Paral·lelament, des de les 11 fins les 14:00 hores l’interior del Prado acollí l’estand de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el qual oferí servei de coques i pastissets. A més, tal com en la passada convocatòria, l’editorial i llibreria local Dilatando Mentes exposà el seu gran catàleg de llibres de tots els gèneres. D’altra banda, també hi hagué estands per tal de facilitar les signatures d’autors locals que participaren en una jornada amb molta participació de públic familiar.

En resum, una Fira del Llibre focalitzada especialment en potenciar el món del llibre i de la literatura com a elements lúdics i formatius en el procés d’aprenentatge de xiquetes i xiquets, els quals gaudiren d’allò més amb les activitats programades en l’encontre d’enguany.

Publicado en Actualitat, Cultura.