EL TRINQUET D’ONDARA VA ACOLLIR AHIR LES PARTIDES DE PILOTA PROFESSIONAL DE LA COPA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Marc i Conillet guanyen la semifinal d’Escala i Corda front a De la Vega i Nacho, i en raspall femení Ana, Anabel i Fanni s’imposen a Irene, Júlia i Joana

Ondara, 17.04.24. Ahir dimarts 16 d’abril, el Trinquet Municipal d’Ondara va ser seu de la Copa Diputació d’Alacant de Pilota Professional, i va acollir les partides de raspall professional femení, i la semifinal d’escala i corda professional masculí. Es va viure un gran ambient, amb molta presència de públic, per a gaudir d’aquest gran esdeveniment esportiu organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, dins del conveni signat recentment amb l’Ajuntament d’Ondara. Abans de les partides, es va fer la foto de família amb els quatre equips de pilota (2 femenins i 2 masculins), junt amb l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; i els integrants (xiquets i xiquetes) de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que està coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco (ambdós també presents).

Quant al resultat de les partides disputades ahir, el trinquet d’Ondara va viure dos partides transcendentals per a la Copa Diputació d’Alacant. En raspall femení, Ana, Anabel i Fanni no van desaprofitar l’oportunitat de tancar matemàticament la seua passe a la final imposant-es per 25-10 al trio d’Irene Júlia i Joana, que és queden mancant una jornada sense possibilitat de classificar-se. El trio format per Ana, Anabel i Fanni va tornar a demostrar que estan molt mentalitzades a guanyar el campionat, aconseguint la tercera victòria consecutiva que les classifica a la final de Pedreguer. Mentre que la primera partida de semifinals d’Escala i Corda es va decantar per a l’equip de Marc i Conillet, que van aconseguir vèncer en una igualada trobada a De la Vega i Nacho per 60-50.

Cal destacar que la celebració d’aquestes partides s’emmarca al conveni signat entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana (que té atribuïdes les competències sobre la qualificació i organització de les competicions oficials de Pilota Valenciana).

**AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Esports.