EL 22 D’ABRIL ARRANCA EL PERIODE DE PREINSCRIPCIONS DE L’ALUMNAT DE L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL PER AL CURS 2024-2025

Ondara, 16.04.2024. L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara iniciarà el proper dilluns 22 d’abril de 2024 el període de preinscripcions dels alumnes per al curs 2024-2025: període que comprendrà des del dilluns 22 fins al divendres 26 d’abril Per a agafar cita i preinscriure l’alumnat (de manera telemàtica o presencial), s’ha habilitat el telèfon 687 20 97 49. En aquest telèfon també es podrà resoldre qualsevol dubte dels usuaris i el seu servei estarà operatiu des del dilluns 22 d’abril fins al divendres 26 d’abril en horari de les 13.30 fins les 16.00 hores. La cita per a la preinscripció només es podrà agafar telefònicament.

Les llistes provisionals d’alumnat admès es publicaran posteriorment (Ajuntament d’Ondara i Escola Infantil) i es comunicaran directament als familiars. D’altra banda, hi haurà un període de reclamacions abans de la publicació de les llistes definitives. Tot seguit, des de SINMA ja es comunicaran oficialment les dates del període de matriculació.

Cal recordar que, tal com contempla la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, el centre ofereix aquest servei de manera gratuïta en el tram de 2 a 3 anys, en els conceptes de matriculació i assistència. L’alumnat abonarà únicament 20 euros en concepte de materials. D’altra part, és molt important que les famílies amb alumnat de 0-1 i d’1-2 anys que es vullguen matricular al curs 2024-2025 facen la reserva en el període de matriculació per tal que l’Escoleta puga rebre la subvenció de l’alumne/a. En cas de realitzar la matrícula en el curs començat, el preu de les mensualitats d’aquests alumnes podria incrementar-se considerablement.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.