L’AJUNTAMENT D’ONDARA COMENÇA LES OBRES PER CREAR UN NOU APARCAMENT AL CARRER DÉNIA AMB 24 PLACES DE COTXES I 5 DE MOTOS

Aquest aparcament és idoni per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, i estarà enllumenat, senyalitzat i amb rampes d’accés

Ondara, 16.04.24. Aquesta setmana (ahir dilluns 15 d’abril) l’Ajuntament d’Ondara ha començat els treballs per habilitar un aparcament provisional de vehicles al carrer Dénia; concretament al núm. 61 d’aquest carrer. Una vegada realitzades les accions i treballs de condicionament necessaris, la parcel·la tindrà una capacitat per a 24 places de cotxes i 5 de motos. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, han visitat aquest matí la parcel·la on ja han començat les obres.

La parcel·la en qüestió, amb una superfície de 842 m2, està tancada i no té cap edificació; fita entre els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i té una classificació com sòl urbà dotacional segons el Pla General. L’obra s’executa amb pressupost municipal (18.029 euros, IVA inclòs) i la duració aproximada serà de 4 setmanes. Els treballs consistiran en la neteja del terreny i regularització dels nivells; l’estesa de capa de saorres i obertura de buits per a accés en el tancament de parcel·la (obertura d’accessos als carrers Alfatares i Lepanto); l’eliminació de part del mur de tancament de la parcel·la per a millorar la visibilitat dels vehicles aparcats, i la il·luminació de tota la zona d’aparcament. Aquest aparcament estarà enllumenat, senyalitzat i amb rampes d’accés.

Cal recordar que al novembre de 2023, l’Ajuntament d’Ondara va aprovar en la Junta de Govern Local la signatura del conveni de cessió d’ús d’aquesta parcel·la particular per a la creació d’un nou aparcament de vehicles. L’Ajuntament d’Ondara considera de gran interès per al municipi disposar d’aquesta parcel·la, per la seua situació dins del nucli urbà d’Ondara, i, especialment, per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, per tal de ser utilitzada de provisional com a zona d’aparcament públic. Aquesta zona presenta escassetat d’aparcament, i en diferents franges horàries hi ha col·lapse de vehicles aparcant en doble fila a les zones escolars, podent provocar algun accident. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha destacat, a més, la idoneïtat d’aquesta parcel·la com a zona d’aparcament, ja que, al no estar construïda, és preferible que es mantinga com un recinte habilitat, net, condicionat i preparat per a l’estacionament de vehicles, en estar annex a un centre educatiu infantil.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.