S’IMPLANTA EL SENTIT ÚNIC EN DIVERSOS CARRERS DE LA ZONA DE TOSSALS PER A MILLORAR EL TRÀNSIT RODAT PER A VEHICLES PESATS

Ondara, 15.04.24. L’Ajuntament d’Ondara modificarà el sentit circulatori d’uns quants carrers de la zona de Tossals per a millorar el trànsit viari. En concret, les modificacions milloraran el trànsit rodat per a vehicles pesats en la zona Tossals amb Avda. Alacant i Avda. Marina Alta. A través de l’àrea Tècnica Municipal i a instància del departament de Seguretat Ciutadana, s’ha justificat les modificacions assenyalant que amb aquestes actuacions circulatòries s’adaptaran diversos trams de carrer, aconseguint una notable millora i més seguretat viària en la circulació, especialment en el trànsit de vehicles pesats, en descongestionar el trànsit urbà i millorar l’accessibilitat i mobilitat, al mateix temps que es reordena la circulació per a aconseguir vials unidireccionals en llocs estrets que es compatibilitzen amb un ús de vianants.

Segons s’ha donat a conèixer en la reunió de treball amb la participació de l’Alcalde, José Ramiro; el cap de la Policia Local, Toni Galiano, i els tècnics municipals, la millora comprèn la modificació de la direcció de diversos carrers de la zona de Tossals, fent-la de sentit únic. Els carrers afectats per aquest canvi són: Carrer Germanies, tram de Carrer Botànic Cavanilles fins l’encreuament amb Carrer Pintor Murillo; Carrer Pintor Murillo des de l’encreuament amb Botànic Cavanilles fins Avda. Alacant; C. Poeta Miguel Hernández i el C. Ramon y Cajal des de l’encreuament amb C. Oscar Esplá fins Avda. Marina Alta. En aquests carrers també es modificarà la senyalització, fent més visible les direccions de trànsit. La modificació està prevista per a executar-se en les pròximes setmanes.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.