COMENCEN ELS TREBALLS DE REPARACIÓ I PINTURA DE LA PISTA MULTIESPORTIVA DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 12.04.24. La Regidoria de Manteniment d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, informa que aquesta setmana han començat els treballs de reparació i pintura d’una de les multipistes del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza; en concret, la que està al costat del camp de terra. Les obres tenen un cost de 14.411,11 euros (IVA inclòs) i s’executen amb pressupost municipal. La duració prevista de les obres és de 2 setmanes.

Amb els treballs es condicionarà i repintarà aquesta pista multiesportiva, que és molt versàtil i s’utilitza per a diferents disciplines esportives (futbol, bàsquet, futbet…). Aquesta actuació municipal permetrà millorar les seues condiciones, ja que a causa del seu ús continuat estava deteriorada i les seues línies de marcatge estaven poc clares i inclús esborrades.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.