LA REGIDORIA DE FESTES D’ONDARA PRESENTA EL CARTELL DEL CONCURS DE RETALLADORS DE LES FESTES POPULARS DE SANT JAUME 2024

Ondara, 09.04.24. Aquest matí, a la Plaça de Bous d’Ondara (escenari dels actes taurins de les Festes de Sant Jaume) la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara i l’Associació Cultural Taurina “Joia Llevantina d’Ondara” han presentat el que serà el cartell d’un dels principals esdeveniments taurins de les Festes Populars de Sant Jaume 2024: el Concurs de Retalladors, que se celebrarà el diumenge 21 de juliol a les 20 hores. Les entrades anticipades es poden adquirir des d’ara en la Casa de Cultura d’Ondara o en la web https://agendaondara.es/ al preu de 7 euros adults, 5 euros xiquets/tes fins els 12 anys. (En taquilla el preu serà 10 euros). Les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara se celebraran del 19 al 27 de juliol 2024.

La presentació de l’acte ha comptat amb la presència del Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz; el Regidor de Participació, Miguel Gomis, i els representants de l’Associació Cultural Taurina “Joia Llevantina d’Ondara”; el seu president, Paco Tormo; Vicent Huet Benavent, i Javi Gómez. Enguany, el concurs de retalladors de les Festes de Sant Jaume tindrà lloc en diumenge, com ve sent habitual, i comptarà amb bous de la ramaderia Benavent. No hi haurà exhibició de dones retalladores (per falta de professionals), però es comptarà amb 12 retalladors, molts d’ells cares noves que apeguen fort, segons ha avançat Javi Gómez.

Cal recordar que enguany es commemora el 20 aniversari de l’Associació Cultural Taurina “Joia Llevantina d’Ondara”, i a les Festes de Sant Jaume es podrà gaudir de totes les ramaderies de la província d’Alacant, segons es va anunciar recentment, amb un total de 12 ramaderies: Capota (Vila-Real), Vicent Benavent (Quatretonda), Asensi (Orba), El Salero (Montserrat), Els Coves (Pedreguer), La Paloma (Xaló), Gregorio de Jesús (Sueca), La Templanza (Calp), M.A. Mínguez (Set Aigües), La Hermandad (Xàbia), Hermanos Cali (Moixent) i Alberto Garrido (Oropesa). El Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha destacat que un dels plats forts de les festes, any darrere any, són els actes taurins, que s’organitzen conjuntament per la Regidoria de Festes i Tradicions i l’Associació Cultural Taurina «La Joia Llevantina», agraint la gran ajuda de l’ Associació Cultural Taurina per portar endavant la programació taurina.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.