DEL 5 AL 7 D’ABRIL SE CELEBRA A ONDARA EL FESTIVAL ARERÊ

Del divendres 5 al diumenge 7 d’abril se celebra a Ondara el Festival Arerê, un festival internacional de cultura Afro-brasilera i al voltant del món del tambor. Tindrà lloc en l’Edifici del Prado, la Plaça de Bous i voltants. Aquest festival compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

L’escenari principal i focus de la majoria de concerts, exhibicions i workshops estarà ubicat a la Plaça de Bous d’Ondara. El segon escenari és l’edifici del Prado. Durant tots els dies el festival tindrà actuacions tan destacades com les de Olodum, la banda de percussió més gran del món, Afrosideral, Pan de Azúcar o Carimbolada Soul. A més a més es realitzaran dos passacarrers amb la participació d’una gran quantitat de músics; un serà el dissabte de vesprada des de la Plaça Picornell fins a la Plaça Vicent Andrés Estellés, i l’altre serà el diumenge a les 13h des de la Plaça del País Valencià fins a la Plaça de Bous.

S’ha posat a disposició dels participants el recinte del Pavelló Municipal com “sleep room zone”, ubicat a 300 metres dels escenaris principals, amb capacitat per a més de 300 persones, amb vestuaris i dutxes. Per a tindre més informació, per a la compra d’entrades i sobre el programa d’actes es pot consultar el web del festival: https://arerefest.com/ .

PROGRAMACIÓ ARERÊ FEST 2024: https://arerefest.com/d/7170947744470158

Publicado en Actualitat, Cultura.