ONDARA ACULL EL CICLE DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DEL 22 DE MARÇ AL 15 D’ABRIL

Aquesta setmana s’han celebrat les II Jornades Memòria Democràtica Marina Alta de l’IES Xebic

Ondara, 27.03.24. La Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, conjuntament amb l’IES Xèbic d’Ondara, ha organitzat el Cicle de Memòria Democràtica que va començar el passat 22 de març, i continuarà fins al 15 d’abril. El Cicle compta amb actes tant a la Casa de Cultura com a l’IES Xebic. Es va iniciar divendres passat 22 de març amb la presentació de l’exposició «Entre el cielo y la tierra» d’Eloy Ariza, presentat per Teresa Llopis, a la Casa de Cultura. Continuarà el 5 d’abril a les 19 hores amb la presentació del llibre «Don Estanislao Noguera, un mestre de la República» de l’autor Andreu Almiñana i presentat per Joanba Martí. El següent divendres, 12 d’abril, a les 19 hores, Maria Navarro presentarà la projecció documental «Negar la Pau», Fossa 126 de Paterna, també a la Casa de Cultura.

Englobada en aquest cicle, aquesta setmana s’han celebrat les II Jornades Memòria Democràtica Marina Alta de l’IES Xebic d’Ondara, organitzades pel Departament de Geografia i Història de l’IES Teulada amb la col·laboració dels departaments de Filosofia i Valencià de l’IES Xebic d’Ondara i d’altres departaments de l’IES Teulada, amb actes realitzats tant a l’IES com al Prado i a l’Auditori Municipal. Més de 300 alumnes han participat en activitats com xerrades, actuacions musicals, taules redones, o teatre. Aquestes Jornades compten amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ondara, que ha patrocinat la cessió dels espais per poder dur a terme aquesta activitat.

REGIDORIA DE PATRIMONI * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.