L’ESCRIPTOR ONDARENC JOVI LOZANO-SESER S’INCORPORA AL NOU CONSELL ASSESSOR DE LA FUNDACIÓ BROMERA

Amb més de dues dècades de trajectòria, l’organisme valencià rebé el passat any la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts del Govern d’Espanya a proposta del Ministeri de Cultura per la seua contribució a la dignificació de l’animació lectora

Ondara, 14.03.24. La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha incorporat nous membres al seu Consell Assessor amb l’objectiu de reflexionar, estudiar i proposar al consell de direcció iniciatives, campanyes i accions que ajuden al compliment dels objectius de l’entitat. Amb aquests objectius s’integren al consell professionals de reconegut prestigi del món del llibre, l’ensenyament, les biblioteques, l’animació a la lectura i la lectura. Amb seu a Alzira, des de la seua fundació l’any 2002 la institució ha desenvolupat un ampli ventall d’activitats focalitzades en el foment lector i la difusió de la llengua. Dues dècades en què no només ha vertebrat en tota la geografia valenciana la importància de l’animació lectora i de la lectura en valencià, sinó que també ha aconseguit importants guardons i reconeixements com la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts que el Govern d’Espanya li atorgà a l’organisme valencià el 2023 a proposta del Ministeri de Cultura per la seua contribució a la dignificació de l’hàbit lector.

Pel que fa a la renovació de membres presentada ahir dimecres, s’uneix al consell Maria Viu, secretària tècnica al Consell Escolar de la Comunitat Valenciana; Gonçal López-Pampló, professor de la Universitat de València; Lola Moreno, professora i autora de llibres de text; Carme Navarro, activista literària amb una notable trajectòria en el foment de l’hàbit de la lectura; Felip Kervarec, animador sociocultural, contacontes i professor; Borja Fuster, bibliotecari i arxiver; Marta Estrelles, periodista i professora d’ensenyament secundari i Cristina Marqués, professora i dinamitzadora de tertúlies literàries en la comunitat educativa. Entre els nous integrants es troba així mateix l’ondarenc Jovi Lozano-Seser, periodista, escriptor i gestor cultural. La seua trajectòria professional abraça dues dècades focalitzades especialment en el periodisme, la gestió cultural, i la comunicació radiofònica. “Es tracta d’un repte apassionant el fet d’integrar-me a la Fundació Bromera i aportar els meus coneixements com a comunicador en un moment tan important per a l’animació lectora del segle XXI”, ha manifestat Lozano-Seser sobre la seua incorporació a l’organisme valencià.

Publicado en Actualitat, Associacions.