LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA LLANÇA UNA CONVOCATÒRIA OBERTA PER A LA CREACIÓ DE LA PORTADA DEL LLIBRE I IMATGE DE LES FESTES DE SANT JAUME 2024

Ondara, 14.03.24. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz, ha presentat hui les Bases per a la convocatòria oberta perquè les persones interessades puguen presentar propostes per a la portada i imatge de les Festes Populars de Sant Jaume 2024. Les propostes es podran presentar fins al divendres 26 d’abril de 2024 al Formulari de presentació de propostes, que ja es troba disponible al web: https://santjaume.ondara.org/ , on també es troben les Bases de la convocatòria. El Regidor de Festes, Jordi Ruiz, ha animat a participar en aquesta convocatòria oberta a les persones que tinguen sensibilitat creativa, ja que poder fer la portada i imatge de les Festes de Sant Jaume «hauria de ser tot un orgull per a qualsevol persona, vist la projecció i estima que les Festes de Sant Jaume desperten no només a nivell local, si no també comarcal».

En la convocatòria poden participar persones d’Ondara o de fora d’Ondara a partir dels 14 anys, amb llibertat de tècnica i procediment, sempre que es plasme qualsevol aspecte referent a les Festes Populars de Sant Jaume. També es contempla la participació de propostes fetes digitalment, fotografies i collage de fotografies (sempre que les imatges siguen de la persona que presenta la proposta i no d’altres autors/es). A més, en la proposta creativa haurà de constar literalment el següent “Festes Populars Sant Jaume 2024. Ondara. Del 19 al 27 de juliol”, o deixar espais habilitats dins la proposta (per poder afegir-ho a posteriori digitalment), a més de la signatura de l’autor/a amb el seu nom i cognom o pseudònim.

Les persones que vulguen participar, hauran de presentar les seues creacions en format .jpg, posició vertical i proporcions mínimes de 70x50cms. En el cas de les propostes elaborades manualment, es podran presentar escanejades, tot i que es podran sol·licitar les originals per poder valorar-les correctament i poder digitalitzar-les (en el cas de la proposta escollida) en bona resolució. La proposta triada serà la escollida per un jurat compost per tres persones, i es donarà a conèixer el dilluns 6 de maig. La decisió del jurat serà inapel·lable i podrà declarar desert el procés, si cap de les propostes presentades compleix amb uns criteris mínims.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.