RECITAL POÈTIC I MUSICAL DE MARITXELL GENÉ A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA EL DIA 8 DE MARÇ

Dins del festival Barcelona Sants al País Valencià actuà el divendres 8 de març, dia de la Dona, la poetessa, rapsoda i cantant lleidatana Meritxell Gené

Ondara, 11.03.24. Meritxell Gené va oferir divendres passat 8 de març a Ondara, dins de la programació de la I Fira Feminista, un recital poètic i musicat emmarcat al Barnasants. La Casa de Cultura presentava un aspecte immillorable, propi dels millors esdeveniments, ple d’unes persones que desconeixien Meritxell però que esperaven respectuoses eixir satisfetes del concert. I, certament, les cares al final del concert eren l’expressió palpable de la satisfacció d’haver assistit a un concert extraordinari.

Després de la presentació de la cantant, feta per la Regidora de Cultura Nerea Mallol, aquella començà comentant que la primera part seria dedicat a sa mare, agraint-li la transmissió de sentiments d’estima i valor cap a la cultura, i més concretament a la poesia, i haver-li fet valorar el paper de les dones. Al llarg del concert anà intercalant poemes seus musicats i també de poetesses com Mª Mercè Marçal, Montserrat Roig, Mª Aurèlia Capmany i altres, i recitant versos d’aquestes extraordinàries escriptores. Finalment ens oferí un vers musicat de Vicent Andrés Estellés, a qui considera un dels més grans poetes en la nostra llengua. Una dona plena de sensibilitat i dolçor, amb una veu càlida que t’envoltava, que s’emocionà diverses vegades en comentar sensacions viscudes en diferents moments de la seua vida. Una gran cantant i un gran i preciós concert.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.