CREU ROJA IMPARTIRÀ EL TALLER DE DEFENSA PERSONAL AQUEST DIUMENGE 10 DE MARÇ, EMMARCAT EN LA I FIRA FEMINISTA

Ondara, 08.03.24. Ondara acull els dies 8, 9 i 10 de març la I Fira Feminista en el Prado i la Casa de Cultura, amb motiu del Dia de la Dona 8 M. La iniciativa està organitzada per la Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara. Dins de la completa programació de la I Fira Feminista, aquest diumenge 10 de març a les 12 hores al Prado, s’impartiran per la Creu Roja uns tallers d’autoprotecció i defensa personal femenina, dirigits a totes les edats.

La Regidora d’Igualtat, Nerea Mallol, ha explicat que «considerant que l’educació i intervenció en igualtat i prevenció en violència de gènere és de vital importància, es proposa una activitat dinàmica i divertida, realitzada per dones per a dones, on es provoca un clima de confiança i per consegüent una reducció immediata de l’estrès psicològic; un entrenament en estratègies d’autoprotecció per a reaccionar adequadament davant d’una agressió, aprenent a escapar de manera resolutiva, evitant la confrontació amb l’agressor, treballant sobre la fortalesa psicològica i l’apoderament de les dones».

REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.