TROBADA ESPORTIVA FÉMINES EN LA I FIRA FEMINISTA D’ONDARA

Els dies 8, 9 i 10 de març de 2024 Ondara acollirà diversos actes i activitats emmarcats en la I Fira Feminista que se celebrarà al Prado i a la Casa de Cultura

🏀⚽⚾🚲 L’apartat esportiu femení (en les disciplines de ciclisme, bàsquet, futbol i pilota) tindrà un gran protagonisme en els actes del 8M; amb la I Trobada esportiva de Fémines, segons ha donat a conèixer el Regidor d’Esports, Lluís Fornés.

El dissabte 9 de març hi haurà un partit de bàsquet femení a les 19:30 hores; i el diumenge 10 de març, a les 10 hores començarà la IV Volta a la Marina Fémines; a les 12 hores, partit de futbol femení de l’equip femení de l’Ondarense; i a les 17 hores, partida de raspall femení professional al trinquet Municipal d’Ondara: Irene i Míriam vs Érika i Amparo.

* REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA *

Publicado en Actualitat, Esports.