CULMINA LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA” 2024 DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS AMB MOLTA SATISFACCIÓ DELS PARTICIPANTS AL PROGRAMA

  • En els últims dies del programa, s’han realitzat visites a les seus de les empreses col·laboradores: Alondra, MasyMas, Ale-Hop, Servicolor, i Twelve Beauty
  • Una dotzena de persones han participat en aquest programa, que es consolida com una ferm aposta per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç

Ondara 05.03.24. Ahir 4 de març va culminar la nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2024, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual), que s’ha desenvolupat del 19 de febrer al 4 de març. Amb la nova edició “Ondara Activa”, l’Ajuntament d’Ondara ha tornat a apostar per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç. “Ondara Activa” 2024 s’ha consolidat com un projecte global dirigit als emprenedors locals que ha constat de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives, que van culminar, en els últimes dies del programa, amb masterclass de la mà de destacades empreses comarcals i visites a les seues empreses: Alondra, MasyMas, Ale-Hop, Servicolor, i Twelve Beauty.

12 persones han participat enguany en aquest programa formatiu «Ondara Activa 2024»; un servei gratuït de formació i mentorització per a desenvolupar el projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d’èxit que s’ha realitzat en l’Espai Català i empreses participants. El programa formatiu s’ha impartit en l’Espai Català d’Ondara, amb els següents formadors: Pepe Crespo, Pedro Reig, Ana Sáez, Guillermo Salvador i Mª José Machado.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA * ONDARA ACTIVA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.