EL SOPAR DE LA FAM CONGREGA MÉS DE 230 ASSISTENTS EN LA SOLIDÀRIA I REFERMADA CONVOCATÒRIA D’ENGUANY

  • La Parròquia Santa Anna organitzà aquesta altruista iniciativa a benefici de Mans Unides
  • La recaptació supera els 3.579 € tot i que l’organització encara està rebent donatius

Ondara, 04.03.24. El passat divendres 1 de març El Prado d’Ondara acollí la celebració del Sopar de la Fam, una iniciativa solidària organitzada per la Parròquia Santa Anna amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara que enguany es convocà a benefici de Mans Unides. De fet, entre els tiquets del sopar i la rifa realitzada amb el suport de comerços i empreses locals, la recaptació final de l’esdeveniment voreja els 3.579,2 euros tot i que, tal com han matisat l’organització, encara s’estan rebent donatius per part d’ondarencs i ondarenques. Pel que fa al nombre d’assistents, hi acudiren fins a 230 persones a una cita que, tal com subratllà el cap de la parròquia Ximo Silvestre en declaracions a la Ràdio La Veu d’Ondara, «s’emmarca en el temps de la quaresma i en la imminent celebració de la Setmana Santa ondarenca».

En relació a aquesta refermada edició que la Parròquia de Santa Anna coordinà per recuperar la importància d’una arrelada cita solidària que feia molts anys que no se celebrava al municipi, Silvestre ha volgut agrair el recolzament del veïnat d’Ondara i també dels comerços i empreses que se sumaren a l’encontre amb els regals i obsequis que cediren per a la rifa solidària.

Entre les empreses col·laboradores trobem Pico interiorisme, Floristeria Blau, Saló Eos, Vinalia, Rosa la Furiona, Manolo Fotògraf, Adm. Loteria, Twelve Beauty, Servicolor, Calçats Dora, Passicos, Ca Paquitina, Ondara Òptics, Desigual, Restaurant Oasis, Rebost de Mari, Bodegas Aguilar, Muebles Escrivá, Salón California (Peluqueria), Salón de belleza Paradis, Bar Centro Social, Somriures, Cafeterias Andreu, Laura Lucas estètica, Op Broker Seguros Oliver, Blat i farina, Peluquería Elena, Jaime Mut- Abonos, insecticidas, D’Estarca Cortines, M’agrada, Associació Ntra. Sra. de la Soledat, Pastisseria Victoria, Restaurante Valero, Eclipse Salón de Belleza, FarmaOndara i Joieria JJ.

Publicado en Actualitat, Associacions.