LA FLAMA PER LA IGUALTAT ARRIBARÀ A L’IES XEBIC D’ONDARA EL 6 DE MARÇ

El mateix dia, a l’IES Xebic celebraran la diada del 8M, ja que eixe dia hi ha convocada una vaga estudiantil

*Comunicat IES Xebic Ondara *

A la III Trobada Comarcal dels Grups d’Acció Feminista, GAF, que enguany va tindre lloc a Dénia, Llunàtics, el dia 2 de febrer, l’alumnat dels diferents IES de Dénia, Pedreguer, Gata, Pego, Teulada i Ondara van poder gaudir del taller dirigit per La Petricor. La jornada va culminar amb una posada en comú sobre les reflexions que dugueren a terme i que van estar dirigides per les coordinadores d’igualtat i convivència i el professorat que pertany a les seues comissions. Entre les reflexions va sorgir el projecte de la FLAMA per la IGUALTAT. Van marcar un itinerari entre els diferents IES de la comarca que gestionen els GAFs, que acompanyarien amb una torxa que simbolitza la igualtat.

El tret d’eixida el va protagonitzar l’IES Pedreguer el dia 23 de febrer que portà la flama a l’Enric Valor de Pego. El 27 la flama arribà a Gata a l’IES Vicent Caselles. L’endemà l’alumnat gater la traslladà a l’IES Sorts de la mar de Dénia i el 29 arribà al Maria Ibars de la mateixa localitat. Dilluns dia 4 de març, la flama s’espera a l’Historiador Chabàs; i des d’ací a Teulada.

Serà dimecres, dia 6 que arribarà al Xebic d’Ondara de la mà del GAF de l’IES Teulada. Al Xebic, eixe mateix dimecres celebraran la diada del 8M ja que eixe dia hi ha convocada una vaga estudiantil. Des de la Comissió CIC, integrada per professorat voluntari i el GAF, alumnat, han estat preparant l’acte de rebuda al GAF de Teulada amb mans pintades, globus biodegradables i bons desitjos. En arribar la flama es llegirà tal i com han fet en la resta de centres, el manifest entre el Segària Lila, GAF del Xebic, i el GAF de Teulada. La penjada de globus anirà acompanyada de la batucada que dirigeix el departament de música del centre.

L’endemà, les membres de Segària Lila seran les encarregades de culminar el trajecte de la flama duent-la a l’IES Pedreguer, d’on va eixir. La flama romandrà a l’IES Pedreguer fins l’endemà, 8M, que hi ha convocada una manifestació a les 20:00h a la plaça de la Glorieta a Pedreguer on estan convocats tots els GAFs que han participat.

*Comunicat IES Xebic Ondara *

Publicado en Actualitat, Associacions.