DUES EMPRESES D’ONDARA, SERVICOLOR I TWELVE BEAUTY, PREMIS CEDMA 2024

La XVI Gala CEDMA (Cercle Empresarial de la Marina Alta) es va celebrar el passat dijous 29 de febrer a l’Hotel Marriott de Dénia; esdeveniment on es van lliurar els premis a les empreses de l’any de la comarca. L’acte va comptar amb la presència d’Alcaldes i Regidors de la Marina Alta i de la Consellera de Turisme, Nuria Montes.

Dues empreses d’Ondara, Twelve Beauty i Servicolor, van ser guardonades en els premis CEDMA 2024. El Premi a la Sostenibilitat i Ètica Empresarial va ser per a Twelve Beauty, empresa fundada pel farmacèutic d’Ondara Paco Català i que treballa en el món de la cosmètica a nivell mundial; i el Premi a la Innovació va reconèixer a Servicolor, empresa ondarenca fundada en 1995 i amb 14 punts de venda a Espanya. Entre les autoritats presents en la Gala es trobaven membres de la corporació municipal, entre ells l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual, que van felicitar i van recolzar amb la seua presència a les empreses d’Ondara guardonades.

Les altres dues empreses de la Marina Alta premiades en aquesta edició dels premis CEDMA van ser Transportes Pineda Morell, amb seu a Pedreguer i que compleix 25 anys, que va arreplegar el Premi especial a l’Empresa; i Juguetes Cayro, empresa de Dénia amb més de 70 anys de trajectòria, amb presència en 35 països i 2.000 punts de venda, que va ser guardonada amb el Premi a la Trajectòria Empresarial. Tots els premiats van rebre el Veler CEDMA com a guardó, obra de Teo San José.

En l’acte, CEDMA també va premiar el millor Treball de Fi de Grau, una iniciativa en col·laboració amb UNED Dénia. El guanyador ha sigut Jaume Esquerdo Ramis amb el treball ‘Reconversió de l’explotació del turisme de sol i platja a través de la imatge visual’.

En l’acte van estar presents representants de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CV), la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), la Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL), la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), l’Associació de l’Empresa Familiar de la Província d’Alacant o el Cercle de Directius d’Alacant.

Publicado en Actualitat, AFIC, Associacions.