L’IES Xebic d’Ondara celebra la Cursa Solidària «Save the Children» i destina la recaptació en favor dels xiquets i les xiquetes de Palestina

L’IES Xebic d’Ondara va celebrar el passat dimarts 30 de gener la Cursa Solidària «Save the Children», que l’institut ondarenc ha volgut destinar per a xiquets i xiquetes de Palestina. La campanya d’aquesta ONG té com objectiu principal ajudar als xiquets i a les xiquetes que viuen o estan patint les conseqüències d’un conflicte bèl·lic.

La solidaritat i col·laboració de les famílies de l’alumnat participant va permetre recaptar 927.7 euros, que es destinaran íntegrament a aquesta ONG pels drets de la infància (es van vendre els dorsals a través de les tutories a 3€). La cursa, que es va realitzar des de la piscina d’Ondara fins la piscina del Verger, va comptar amb la participació de tot l’alumnat de l’IES Xebic, que va anar eixint per nivells de 9 a 13 hores (mentre un nivell participava de la cursa, la resta treballava a les aules). L’alumnat encarregat de l’organització va ser el PDC de 4t i la professora de l’àmbit sociolingüístic, que forma part de la comissió d’Igualtat i Convivència del centre (que el curs passat i aquest va organitzar l’esdeveniment solidari).

L’IES Xebic agraeix la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, que va proporcionar la logística necessària, i de la Policia Local d’Ondara pel tancament de carrers. També va col·laborar, com en curs passat, Copego. La cursa solidària va transcórrer sense incidents i van gaudir de la música i l’aire lliure.

*Comunicat IES Xebic *

Publicado en Actualitat, Esports.