LA IV EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA FÈMINES TROFEU VILA D’ONDARA SE CELEBRARÀ A ONDARA EL PRÒXIM 10 DE MARÇ

Aquesta prova està emmarcada dins dels actes de la 1a Fira Feminista d’Ondara que té com a objectiu commemorar el 8M, Dia de la Dona

Ondara, 22.02.24. El pròxim diumenge 10 de març se celebrarà la IV Edició de la Volta Ciclista Fèmines Trofeu Vila d’Ondara, una etapa que obri la temporada del ciclisme femení semiprofessional a la Comunitat Valenciana. Aquesta prova està emmarcada dins de la 1a Fira Feminista que organitza l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de commemorar el 8M, Dia de la Dona.

La IV Volta Ciclista Fèmines Trofeu Vila d’Ondara està organitzada pel Club Ciclista Segària i per l’Ajuntament d’Ondara. La prova començarà a les 10h amb eixida i arribada a l’Avinguda Doctor Fleming, davant la Plaça de Bous. L’etapa consta de 80 kms i les protagonistes passaran dos vegades per la línia d’arribada abans que concloga la prova. La volta passa per Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals, Benimeli, Ràfol d’Almúnia, Sagra, Tormos, Orba, Benidoleig i La Vall de Laguar. Es tracta d’un recorregut exigent que, de segur, posarà a prova les participants. Està confirmada la presència d’equips de tota Espanya i de ciclistes que també competeixen a nivell professional. Correran les categories cadet, junior, sub 23, elit i de màster 30 a màster 60.

A l’acte de presentació han estat presents Lluís Fornés, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara; Rubén Donet, Director de la Volta a la Marina; Vicent Sendra i Vicent Hernando, del Club Ciclista Segària, i Ana Ribes, Tècnica d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Lluís Fornés ha manifestat que «estem contentes i contents de poder organitzar un any més aquesta etapa que enguany té l’al·licient que està emmarcada dins de la 1a Fira Feminista»; «és un motiu d’orgull seguir fomentant, aquesta vegada per mitjà del ciclisme, la visibilitat de la dona a l’esport». El Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara també ha volgut destacar que «aquesta prova és pionera a la Comunitat Valenciana».

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.