L’AJUNTAMENT D’ONDARA SE SUMA AL DOL OFICIAL DECRETAT PER L’INCENDI DE VALÈNCIA

Ondara, 23.02.34. La Generalitat Valenciana ha decretat tres dies de dol oficial en senyal de condol per les víctimes de l’incendi que ahir va destruir un edifici al barri de Nou Campanar de la ciutat de València.

L’Ajuntament d’Ondara se suma a aquesta mostra de tristesa i solidaritat amb les víctimes i famílies, i les banderes ondejaran a mig pal.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol traslladar el condol als familiars de les víctimes i la solidaritat amb la ciutat de València per l’incendi que deixa almenys quatre víctimes mortals encara sense identificar, quinze persones ferides i catorze més, de qui es coneix la identitat, en parador desconegut.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Presidència de la Generalitat

DECRET 6/2024, de 23 de febrer, del president de la Generalitat, pel qual es declara dol oficial per les víctimes de l’incendi declarat en edificis residencials en el barri de Campanar de la ciutat de València. [2024/1620]

En la vesprada del dia 22 de febrer de 2024 es va declarar un incendi en edificis residencials en el barri de Campanar de la ciutat de València, que va avançar de manera extraordinàriament ràpida i va causar la irreparable pèrdua de vides humanes, a més de la destrucció total de les vivendes de més de cent famílies.

En estos moments, quan encara continuen els treballs d’extinció, és necessari reconéixer i agrair el gran esforç dels servicis públics d’emergències, de protecció civil i sanitaris, així com de les persones i entitats que, desinteressadament, estan col·laborant en l’atenció a les víctimes.

El Consell manifesta el seu dolor i desitja fer públiques les seues condolences i la seua solidaritat amb totes les persones afectades, davant un succés que ha commogut profundament tota la societat valenciana, i per això, DECRETE

Primer

Es declara dol oficial a la Comunitat Valenciana durant tres dies, a comptar de la publicació d’este decret en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Segon

En senyal de respecte, condol i dol, estos tres dies les banderes oficials onejaran a mitja asta en l’exterior dels edificis públics de la Generalitat.

Tercer

Es convida el conjunt de les institucions valencianes a secundar esta mesura i que en estos dies arrien les seues banderes a mitja asta en tots els edificis oficials.

València, 23 de febrer de 2024

El president de la Generalitat,

CARLOS MAZÓN GUIXOT

https://dogv.gva.es/datos/2024/02/23/pdf/2024_1620.pdf

Publicado en Actualitat, Ajuntament.