COMENÇA LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA – CREA O CONSOLIDA EL TEU NEGOCI” 2024 DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS

Una dotzena de persones participen en aquest programa, que ja està consolidat com ferm aposta per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç

Ondara 21.02.24. La nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2024, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual), va començar el passat dilluns 19 de febrer, i es desenvoluparà fins al 4 de març. Amb la nova edició “Ondara Activa”, l’Ajuntament d’Ondara torna a apostar per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç. “Ondara Activa” 2024 es consolida així com un projecte global dirigit als emprenedors locals que consta de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives. L’inici del curs va tindre lloc aquest passat dilluns 19 de febrer, i va comptar amb la participació de la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual, la qual va presentar el curs i va donar la benvinguda a les 12 persones participants enguany en aquest programa formatiu.

«Ondara Activa 2024: crea o consolida el teu negoci» és un servei gratuït de formació i mentorització per a desenvolupar el projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d’èxit. Es tracta d’uns tallers amb formació especialitzada en diferents àrees empresarials, tutories personalitzades per a orientar millor el negoci al mercat, així com aportar informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques del projecte i/o empresa. S’està realitzant en l’Espai Català i empreses participants. El programa es divideix en 4 fases/àrees de suport:

1-SESSIONS FORMATIVES: En diferents àrees empresarials, màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial de la mà d’experts professionals amb més de 20 anys d’experiència. El programa formatiu s’imparteix del 19 al 23 de febrer, de dilluns a divendres, en horari de 16:00h a 20:30 hores, en l’Espai Català d’Ondara. Els professors que imparteixen les sessions són Pepe Crespo, Pedro Reig, Ana Sáez, Guillermo Salvador i Mª José Machado. Els mòduls que s’impartiran són: Aterratge i focus; Model de negoci, segmentació i estructura; Aspectes econòmic i financers; Formes jurídiques, relacions laborals i fiscalitat; i Eixir a vendre, màrqueting digital.

2-TALLERS AMB EMPRESARIS: Masterclass de la mà de destacades empreses comarcals i visites a les seues empreses: Alondra, MasyMas, Ale-Hop, Servicolor, i Twelve Beauty.

3-TUTORIES: ACOMPANYAMENT I MENTORITZACIÓ: Mentoríes personalitzades que permetran un seguiment i correcte desenvolupament dels projectes i el seu continu avanç

4-AJUDES I SUBVENCIONS: A través d’oficina ADL d’Ondara, destinades a persones emprenedores i empreses de fins a 3 anys d’activitat.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA * ONDARA ACTIVA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.