ELS EQUIPS ALEVÍ C I BENJAMÍ A DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA ARREPLEGUEN ELS TROFEUS DE CAMPIONS DE LA TEMPORADA 2022-23

Ondara, 21.02.24. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara va arreplegar el passat dilluns 19 de febrer els trofeus aconseguits en la temporada 2022-2023 en la Lliga Federada de la Federació de Futbol CV. El lliurament es va realitzar a la Ciutat Esportiva «Camilo Cano» de La Nucia (Alacant).

Els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara Aleví C (entrenat per Jordi Estarca Saiz) i Benjamí A (dirigit per Daniel Vallalta Pardo) van acudir a recollir els seus trofeus de campions. L’ Aleví C es va proclamar campió de la Copa Oro 2022-2023, i el Benjamí A va recollir els trofeus de Campió de Lliga 2022-2023 i Copa Oro.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, el seu responsable, Lluís Fornés, ha donat l’enhorabona als dos equips pel gran treball realitzat durant tota la temporada passada.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.