LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS INFORMA QUE AQUESTA SETMANA S’IMPARTIRAN TALLERS DEL SJAS (SERVEI JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS DE LA MASSMA) A L’IES XEBIC D’ONDARA

Ondara, 20.02.24. El Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats (SJAS), és un projecte públic d’assessoria i informació sobre sexualitats, dirigit a la població adolescent i jove dels municipis que pertanyen a la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta), entre ells, el municipi d’Ondara, tal com ha destacat la Regidora d’Igualtat d’Ondara, Nerea Mallol. L’objectiu principal del SJAS és fomentar una visió positiva i respectuosa de la sexualitat i promoure la salut sexual de joves i adolescents. El servei ofereix informació sobre sexualitats, atenent a les necessitats de la població jove, des d’una perspectiva de gènere lliure de prejudicis i estereotips sexistes, i promovent el respecte per totes les diversitats sexuals.

Nerea Mallol ha informat que aquesta setmana s’impartiran els tallers del SJAS a l’Institut Xebic d’Ondara. Serà aquest dijous 22 de febrer de 8.55 a 13.00. Són sessions d’educació sexual per abordar el significat de sexualitat, atenent al seu caràcter positiu i biogràfic. S’atendran els dubtes i les inquietuds de l’alumnat i es reflexionarà sobre els cossos i la seua diversitat, la construcció social de l’eròtica, l’autoconcepte i els mandats de gènere.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.