500 PERSONES PARTICIPEN EN EL XIV GEGANT DE PEDRA PER LA SERRA DE SEGÀRIA

*Comunicat i fotos Club Atletisme Ondara *

Ondara, 20.02.24. Este diumenge 18 de febrer es va celebrar a la bonica Serra de Segària el XIV Gegant de Pedra, o el que és el mateix: LA FESTA DEL TRAIL-RUNNING!!!

Els membres del Club Atletisme Ondara i demés voluntaris, ho deixaren tot llest els dies anteriors a la prova, netejant senders, organitzant avituallaments, revisant el recorregut el dissabte de vesprada i el diumenge de matinada, per tal que estiguera tot ben marcat per als participants.

Llançaren les curses, a les hores previstes. La Mitja Marató a les 8.30, l’Esprint Trail a les 9.00 i els Senderistes a les 9.05. Tots ells gaudiren d’un dia fantàstic de muntanya, amb un clima excel·lent!

De la Mitja Marató es proclamaren vencedors/es:

1- Liam Bek / Cindy Van Gerwen

2- Llorenç Montserrat / Laura Salom

3- Alberto Cuenca / Anto Valero

De l’Esprint Trail es proclamaren vencedors/es:

1- Dani Mut / Jessica Asensio

2- Héctor Vengut / Katrin Shaumburg

3- Joakin Torres / Raquel Ruíz

Per part local, comptàrem amb la participació a l’Esprint Trail i podis de:

1- Isaac Arcos / Nerea Frasés

2- Marc Giner

3- Raül Lara

Nerea, també, 2ª Sènior

Entregant els trofeus tinguérem la presència de Membres del Club Atletisme Ondara, Lluís Fornés, Regidor d’Esports i José Ramiro, Alcalde d’Ondara.

La participació, enguany més baixeta a totes les proves del Circuit es tancà amb quasi 500 finishers, entre les tres proves.

Resultats a Mychip – Gegant de Pedra 2024: https://www.mychip.es/e/gegant-de-pedra-ondara-ctm-2324

Fotos km 5 – Santi Imatge : https://photos.google.com/share/AF1QipMTDolwgn0DYJEHuTHH3M8CE7VAIsQkCkcDL8PgaJPfHL0jLl0urDhS6FyDzQfU5w?key=V3B3bzNYeEhSX1dUbUh0T1RBOWs1WUprWW5SZkpR

Fotos Eixida i Meta – Kike Aracil: https://photos.google.com/share/AF1QipN_glzstfl7UjK-oa-WlHI6cHZAEmXSPxg2cL4ImhnfT3o50VfjETI_zP5FJKmVbQ?key=ZmtodTY1SXZRc19HQmlhajUxS0lpWU1TY3FlVVZn

Més Fotos C.A. Ondara: https://www.facebook.com/ClubAtletismeOndara/photos

Al finalitzar la prova, tots els participants gaudiren de les coques i dels entrepans que els voluntaris els estaven preparant en els Albergs de Segària. Tots junts, participants i prop de 100 voluntaris, gaudiren d’un dia fantàstic, de la mà del Gegant!

Insistim en l’agraïment als Patrocinadors del XIV Gegant de Pedra:

SERVICOLOR, SOLATS J.C., CRH MANAGEMENT, FUNDACIÓ BALEÀRIA, ALLIANZ ASSEGURANCES – PEP GINER, MASDEMILVIAJES I PUBLIQUATRE.

Comptàrem amb l’ajuda de Protecció Civil, Policia Local d’Ondara, Rubén Fornés, gerent dels Albergs de Segària (L’Ovella Negra), Màxima Bikes, Centre Excursionista d’Ondara, Associació Contra el Càncer d’Ondara, Publiquatre i Lluís Ortolà Lloguer de cadires, així com dels Ajuntaments d’Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals, Benimeli, Rafol d’Almúnia i El Verger i amb molts més voluntaris, que són amics i familiars i sempre necessaris, tirant-li una mà al Club Atletisme Ondara!

També agrair l’esforç de Forn de Maria Rosa, Forn-Pastisseria Paquibel, Fco. Tomàs Begudes, Allianz Assegurances, etc.

Este proper dissabte 25 de febrer, ens veurem a Xàbia, inici del Circuit a Peu Marina Alta!

Moltes gràcies a totes i a tots i fins la propera edició!

*Comunicat i fotos Club Atletisme Ondara *

Publicado en Actualitat, Esports.