L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR, UNA PLATA I TRES BRONZES EN LA FINAL PROVINCIAL DE RASPALL JECV 2024

Ondara puja al podi en totes les categories: els cadets són els campions provincials; els juvenils, subcampions, i els benjamins, alevins i infantils, tercer lloc provincial

Ondara, 19.02.24. El Carrer de Pilota d’El Verger va acollir aquest passat dissabte 18 de febrer la fase final provincial d’Alacant dels JECV de raspall, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Juanma Garrido i Raül Blasco, va participar en les finals absolutes de cadet i juvenil (lluita per l’or provincial), i en les finals pel bronze provincial de les categories benjamí, aleví i infantil. Finalment, Ondara va aconseguir 5 podis provincials, un per cada categoria: els cadets són els campions provincials; els juvenils, subcampions, i els benjamins, alevins i infantils, tercer lloc provincial.

L’equip cadet d’Ondara (Arnau Mas, Eric Juan i José Miguel Sastre) va aconseguir guanyar la seua partida per l’or provincial contra Benissa per un ajustadíssim 25-20, i en ser campions provincials, disputaran pròximament la final autonòmica de raspall. L’equip juvenil (Mateu Guitart i Alex Terrades), per la seua banda, va perdre la final absoluta contra l’escola amfitriona Beniarbeig-El Verger, de forma també molt ajustada, per 20-25, i són subcampions provincials. Els equips benjamí (Àlex Chavés, Aleix Contrí i Lope Doménech); aleví (Guiu Vizuete, Vicent Molines, Dídac Chesa i Unai Forqués) i infantil (Joan Garrido, Alma Contrí, Pau Mahiques i Izan Garcia) van guanyar les seues respectives partides pel tercer lloc provincial, contra Castalla, Vall de Laguar i Orba, respectivament.

El Regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a la final provincial de raspall i els bons resultats aconseguits.

QUADRE D’HONOR FINAL PROVINCIAL ALACANT JECV RASPALL 2024

BENJAMÍ

1r Beniarbeig-El Verger

2n La Vall de Laguar

3r Ondara A

4t Castalla A

ALEVÍ

1r Gata de Gorgos A

2n Benissa

3r Ondara A

4t La Vall de Laguar B

INFANTIL

1r Beniarbeig-El Verger

2n La Vall de Laguar B

3r Ondara A

4t Orba

CADET

1r Ondara A

2n Benissa A

3r La Vall de Laguar

4t Agost B

JUVENIL

1r Beniarbeig-El Verger

2n Ondara B

3r Finestrat

4t Benimagrell

Publicado en Actualitat, Esports.