LA CASA DE CULTURA D’ONDARA VA ACOLLIR UN MAGNÍFIC CONCERT BENÈFIC DE FLAUTES I PIANO EN FAVOR DE L’AECC

Ondara, 19.02.24. Aquest dissabte passat 17 de febrer, més d’un centenar de persones van gaudir del meravellós concert benèfic de flautes i piano organitzat en favor de l’Associació contra el Càncer, a la Casa de Cultura d’Ondara.

El concert va anar a càrrec d’Anna Bas i Cruanyes, flauta; Marina Pellín Aznar, flautí; Paula Vallés Moya, flauta; Marina Espinós Vallés, flauta; Juanmi Bas i Cruanyes, trompeta; i Paco Cholbi Llobell, piano. Van interpretar obres del compositor Herman Beeftink, i tota la recaptació aconseguida (700 euros entre venda d’entrades i donatius) va estar destinada a la investigació contra el càncer, segons ha informat la presidenta de la Junta Local d’AECC, Mª Carmen Bisquert.

Publicado en Actualitat, Associacions.