VALÈNCIA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL BARNASANTS, QUE COMPTA AMB ONDARA COM A SEU INAUGURAL AL PAÍS VALENCIÀ DEMÀ DIVENDRES 16 DE FEBRER

El festival s’iniciarà amb l’actuació d’Albert Pla a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, amb les entrades exhaurides

Ondara, 15.02.24. Ahir dimecres 14 de febrer, es va presentar a València el festival Barnasants, que comptarà amb Ondara com a seu inaugural al País Valencià demà divendres 16 de febrer, amb el concert d’Albert Pla. L’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València va ser l’escenari triat per presentar el Barnasants 2024, que ha persistit en la seua aposta per tenir presència arreu del territori valencià. L’edició d’enguany, on actuaran artistes com ara Gemma Humet, Maria del Mar Bonet, Toti Soler, Pau Alabajos o Montse Castellà, estarà conformada per 17 actuacions. El festival ha sumat enguany seus com ara Alcoi, Ondara (Marina Alta) i Ròtova (Safor).

La presentació d’ahir va comptar amb la participació de representats del festival de música; el director del festival, Pere Camps; i de les Regidores de Cultura dels pobles valencians que participen al Barnasants; entre ells, la Regidora de Cultura d’Ondara, Nerea Mallol, la qual va firmar que «la participació en el Barnasants significa teixir una xarxa cultural que defensa la nostra i la llengua cultura”, i va aprofitar per agrair “l’èxit del concert d’Albert Pla a Ondara”, que compta amb les entrades exhaurides des de fa dies.

El festival s’iniciarà al País Valencià amb l’actuació, demà divendres 16 de febrer a les 22:30 hores, del veterà Albert Pla a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara. Serà una oportunitat única per sentir un dels artistes més polifacètics, transgressors i sorprenents del panorama nostrat i estatal. El concert estarà marcat per la interpretació de les peces del seu darrer treball, titulat ¿Os acordáis?. Demà divendres 16 de febrer els espectadors podran gaudir d’una representació poètica inusual, devastadora i electritzant.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.