ONDARA ACOLLIRÀ LA II MARXA CICLOESPORTIVA L’ÀGUILA DE SEGÀRIA EL 24 DE FEBRER

La prova, de 122 km, tindrà eixida i meta a la Plaça de Bous d’Ondara i recorrerà les poblacions d’Ondara, La Xara, Pedreguer, Gata de Gorgos, El Poble Nou de Benitatxell, Moraira, Benissa, Pinós, Xaló, Orba, Pego i Ràfol

Ondara, 14.02.24. Trifitness31 i el Club Ciclista Segària, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria d’Esports, organitzen el dissabte 24 de febrer de 2024 la II Marxa Cicloesportiva l’ÀGUILA DE SEGÀRIA. L’esdeveniment ha sigut presentat pel Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés, acompanyat pels representants de Trifitness31; del Club Ciclista Segària; la tècnica d’Esports d’Ondara, Ana Ribes; el cap i l’oficial de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano i Desi Torres.

La II II Marxa Cicloesportiva l’ÀGUILA DE SEGÀRIA té una única modalitat: marxa de 122 km, amb un desnivell de 1710 m. L’eixida serà el dissabte 24 de febrer a les 8:30 hores des de la plaça de bous. Les inscripcions es poden realitzar fins al 19 de febrer en https://www.trifitness31.es/eventos/2024/02/ii-marxa-aguila-de-segaria-2024-inscripciones

La prova cicloesportiva se celebrarà a Ondara i les carreteres que recorren les poblacions d’Ondara, La Xara, Pedreguer, Gata de Gorgos, El Poble Nou de Benitatxell, Moraira, Benissa, Pinós, Xaló, Orba, Pego i Ràfol. L’eixida i meta estarà situada al costat de la Plaça de Bous d’Ondara. El trànsit estarà tancat entre la bandera roja i la bandera verda de la Guàrdia Civil de Trànsit, a partir de la bandera verda estarà controlat però obert, fet que obliga els participants a respectar les normes vigents de circulació. La marxa està oberta a tot ciclista major de 16 anys. Els majors de 75 anys només podran participar tenint la llicència 2024 de la federació en vigor. Per a participar és obligatori estar federat en la Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC), o subscriure la llicència de dia que inclou el segur proporcionat per l’organització. Queda prohibida la utilització de vehicles acompanyants d’acord amb la nova llei de tràfic. L’organització aporta durant la prova vehicles d’enllaç, ambulància, servei mecànic i cotxe granera.

En finalitzar la marxa s’entregaran els següents premis: Premi al club més nombrós; al club amb nombre més gran de dones; al ciclista i la ciclista més major; al ciclista i la ciclista més jove; al ciclista i la ciclista més llunyans; als tres i les tres ciclistes locals que menor temps invertisquen a realitzar la prova; als tres ciclistes que invertisquen menys temps en el tram cronometrat d’ascens del port de Bèrnia; i a les tres ciclistes que invertisquen menys temps en el tram cronometrat d’ascens del port de Bèrnia

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.