LA REGIDORIA D’IGUALTAT ENGEGA UNA ENQUESTA RESPECTE LA SEGURETAT DE LES DONES EN EL MUNICIPI D’ONDARA

Ondara, 14.02.24. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Nerea Mallol, ha anunciat que des del seu departament s’ha engegat una enquesta online sobre la seguretat de les dones en el municipi d’Ondara. Aquest formulari forma part d’un procés, que constarà de tres fases:

1. Recopilació d’informació en línia a través d’aquest qüestionari, on podran especificar el que els preocupa i les seues necessitats: https://forms.gle/x8k12HzU2X1yyTnFA

2. Tallers participatius presencials per a posar en comú experiències entorn de la mobilitat i la percepció de seguretat de l’espai urbà que servirà de preparació de les marxes exploratòries. Les reunions – tallers es realitzaran el dimarts 20 de febrer a les 10 hores i el dijous 22 de febrer a les 19 hores a l’Espai Jove. Les persones interessades a assistir es poden apuntar en joventut@ondara.org

3. Marxa exploratòria per a descriure col·lectivament l’espai urbà delimitat i fer un diagnòstic des de l’experiència viscuda.

El formulari, segons indica Nerea Mallol, té com a finalitat recaptar informació sobre la percepció de seguretat de les dones en el municipi d’Ondara. L’anàlisi ha de tindre’s en compte no sols els desplaçaments per raons de treball i estudi, sinó també aquells vinculats a l’esfera domèstica i de cures, i l’oci. L’objectiu és recollir les diferents mirades sobre els territoris que les dones habiten i les seues experiències entorn de la vida quotidiana. Aquest procés pretén visibilitzar la diversitat d’experiències quotidianes i realitats socials i recollir aportacions que puguen millorar aspectes diversos de la percepció de la seguretat o inseguretat en l’entorn.

REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.