LA REGIDORIA D’AGENDA LOCAL 2030 D’ONDARA COMMEMORA EL DIA DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL AMB UNA ACCIÓ DE NETEJA D’ESPAIS NATURALS

15 persones van participar en la neteja d’un espai natural: els camins d’Alfatares i part del carril bici

Ondara, 13.02.24. Seguint la línia de les iniciatives de sostenibilitat i ecologia compreses dins l’Agenda 2030, diumenge passat 11 de febrer, des de la Regidoria de l’Agenda 2030 de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida Jordi Dominguis (alhora Conseller Delegat de SINMA, l’empresa pública municipal de gestió de residus i neteja viària) es va impulsar l’acció de neteja d’espais naturals, emmarcada en la commemoració del Dia de l’Educació Ambiental.

Per a commemorar aquesta efemèride, un total de 15 persones de totes les edats van participar a una acció que consistia en netejar un espai natural. En aquest cas, els camins de les Alfatares i part del carril bici fins arribar a Ondara. En el camí, alguns veïns van felicitar als participants per la valentia i per l’encert de l’acció. La quantitat de brossa arreplegada va superar totes les expectatives, i entre les restes no només es van trobar envasos, sinó també tota classe de residus com piles, olis, o trossos de vehicles, entre altres.

Des de la Regidoria d’Agenda 2030, Jordi Dominguis ha valorat l’activitat com «un èxit» i ha agraït la participació dels veïns i veïnes, que «han sigut un exemple de compromís amb el nostre poble i el seu entorn». La Regidoria d’Agenda 2030 espera poder repetir l’activitat enguany, en una altra part del poble. Cal esmentar que SINMA va col·laborar amb els materials per a efectuar la neteja (guants, bosses especials, etc.), mentre que als participants també se’ls va proveir de l’esmorzar. Aquestes sessions s’emmarquen en el programa de treball que emprengueren la passada tardor la Regidoria d’Agenda 2030 i l’empresa pública SINMA per tal d’incentivar una millor gestió i higiene pública dels residus.

REGIDORIA D’AGENDA LOCAL 2030 * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.