EL GRUP “TRES CLAUS” DELECTA EL PÚBLIC DE LA CASA DE CULTURA D’ONDARA AMB EL SEU CONCERT BASAT EN OBRES D’ASTOR PIAZZOLLA

Ondara, 12.02.24. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Nerea Mallol, va organitzar dissabte passat 10 de febrer, dins de la programació cultural d’Ondara per aquest mes de febrer, el concert del grup “Tres Claus” a la Casa de Cultura d’Ondara. “Tres Claus” és una formació integrada per tres joves del poble; Sonia Vallés Fornet (piano), Merxe Pineda Poquet (violí) i Paco Pineda Poquet (violoncel).

La sala de la Casa de Cultura d’Ondara estava plena de gom a gom, tant que van haver de baixar cadires de la biblioteca. El concert, basat, sobretot, en obres d’Astor Piazzolla, va ser extraordinari. Els aplaudiments van ser llarguíssims i van haver de fer bisos. Va ser tot un goig escoltar eixa música interpretada per joves del poble.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.