Comunicat Compromís Ondara en suport a les protestes dels nostres agricultors

*Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara*

Des del col·lectiu de Compromís Ondara volem comunicar el nostre suport a les protestes dels nostres agricultors.

Fa anys que venen mostrant el seu malestar per unes polítiques comercials provinents de la UE que generen que hagen de fer front a un producte que ve des de fora de la Unió, i que no compleixen els alts estàndards que les normes europees imposen als nostres productors, creant una competència que en cap cas podem anomenar justa.

Per altra banda trobem que a l’interior de l’Estat també es veuen afectats per l’abús del sector de la distribució, que els paga una misèria per tot l’esforç de la producció. Este fet duu a l’absurda situació que per a l’agricultor tirar a terra la seua collita siga, a més d’una mesura vàlida econòmicament, l’opció més digna per valorar el seu treball.

Per estos motius ens solidaritzem amb el sector primari, i exigim als grans partits que no donen els vots dels seus eurodiputats per perpetuar estos acords comercials i que comencen a vorer l’agricultura com un sector estratègic com ho són l’energia i les telecomunicacions.

*Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara*

Publicado en Actualitat, Política.