L’ALUMNAT DEL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA (PFQB) SEGUEIX SUMANT EXPERIÈNCIES DURANT AQUEST CURS 2023-2024

Ondara, 09.02.24. La passada setmana, l’alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de l’Ajuntament d’Ondara (PFQB) junt amb els alumnes del Programa Aula Compartida (PAC) de l’IES Xebic van fer una xicoteta excursió per visitar l’olivera mil·lenària de Torrecarrals.

Ahir van visitar una bugaderia industrial en Els Poblets per veure tot el procés; des de l’entrada de la roba bruta hospitalària o d’hostaleria fins a la sortida de la roba neta embalada i a punt per a tornar a entregar al client per al seu ús. Van poder conèixer tota la part automatitzada del procés, i com una bugaderia industrial pot incorporar moltes estratègies per cuidar el medi ambient reduint, reutilitzant i reciclant. En l’emborsat, en l’ús d’energia, de sabons i d’aigua. Tot açò, emmarcat dins del Mòdul de Manteniment de Roba i peces de la llar que treballen des de l’aula en el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Ajuntament.