NEBULOSSA PASSA A LA FINAL DEL BENIDORM FEST

Ondara, 31.01.24. El grup Nebulossa d’Ondara ha sigut el gran triomfador de la primera semifinal del Benidorm Fest celebrada anit. Ha sigut el més votat pel jurat, però no de les trucades telefòniques dels espectadors de TVE. Encara així, Nebulossa ha sigut el grup més votat de la semifinal d’ahir, amb 149 vots, pel que serà un dels quatre grups que passen a la final del Benidorm Fest, a celebrar aquest dissabte 3 de febrer.

El grup Nebulossa, dels ondarencs Mary Bas i Mark Dasousa, no només va aconseguir ahir en el Benidorm Fest classificar-se per a la gran final, sinó que ho va fer com la proposta més votada: 149 punts. D’aquesta manera, Zorra s’erigeix com una de les grans favorites per representar Espanya en Eurovisió 2024. Mary Bas, la cantant de Nebulossa, va confirmar anit la potència davant l’escenari amb el seu himne alliberador i provocatiu.

Les altres tres finalistes que van eixir d’aquesta primera ronda van ser Angy Fernández amb 137 punts, Sofia Coll amb 116 i Mis Caffeina amb 105. El jurat popular, que aporta el 50% dels punts totals, va distingir la formació d’Ondara com la més votada davant de Miss Caffeina, Angy Fernández i Sofia Coll, coincidint així amb el resultat final. Les altres votacions van discrepar lleument aquest criteri. El demoscòpic, que suposa un 25% de la valoració final i està compost per 350 persones que són una mostra que representa tota la societat espanyola, va deixar Nebulossa en el segon lloc. I el televot, amb un pes d’un altre 25%, va atorgar la màxima puntuació a Mantra, que malgrat això no es va classificar. Nebulossa ací es va quedar en el tercer lloc.

La segona semifinal del Benidorm Fest se celebrarà aquest dijous 1 de febrer, i la final el dissabte 3 de febrer a partir de les 22:00 hores. Cal recordar que l’Ajuntament d’Ondara, tal com es va anunciar ahir, posarà a l’abast de tota la població una pantalla gegant al recinte del Prado aquest dissabte 3 de febrer per tal de que tot el món puga veure la gran final i animar al grup ondarenc. Per a això, es comptarà també amb la col·laboració de la Comissió Soledat 2024, amb servei de barra i Dj.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.