VINE A DONAR SUPORT A NEBULOSSA EN LA FINAL DEL BENIDORM FEST!

El grup Nebulossa d’Ondara, amb els ondarencs Mary Bas i Mark Dasousa, ha sigut el gran triomfador de la primera semifinal del Benidorm Fest celebrada anit. Nebulossa ha sigut el grup més votat de la semifinal, amb 149 vots, pel que serà un dels quatre grups que passen a la final del Benidorm Fest, a celebrar aquest dissabte 3 de febrer. «Zorra» s’erigeix com una de les grans favorites per representar Espanya en Eurovisió 2024.

La final del Benidorm Fest se celebrarà aquest dissabte 3 de febrer a partir de les 22:00 hores. L’Ajuntament d’Ondara posarà a l’abast de tota la població una pantalla gegant al recinte del Prado aquest dissabte 3 de febrer per tal de que tot el món puga veure la gran final i animar al grup ondarenc. Per a això, es comptarà també amb la col·laboració de la Comissió Soledat 2024, amb servei de barra, sopars i Dj des de les 19 hores.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.