ELS ONDARENCS NEBULOSSA ACTUEN HUI AL BENIDORM FEST 2024

Si es classifiquen per a la final del dissabte 3 de febrer, l’Ajuntament d’Ondara posarà a disposició de la ciutadania una pantalla gegant per a veure l’actuació des del Prado

Ondara, 30.01.24. Els integrants del grup ondarenc Nebulossa estaran sobre l’escenari en la primera semifinal del Benidorm Fest 2024, que tindrà lloc hui dimarts 30 de gener i es podrà seguir en La 1 a partir de les 22:50 hores. El duo actuarà en huitena posició, per la qual cosa “Zorra” serà l’última de les cançons a concurs que sonarà aquesta nit. Si el seu tema aconsegueix estar entre els quatre classificats d’aquesta selecció, passarà a la final del dissabte 3 de febrer.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha volgut expressar tot el recolzament als Nebulossa, que van ser rebuts la setmana passada per l’Equip de Govern; i s’ha anunciat que si Nebulossa aconsegueix el passe a la final del Benidorm Fest, des de l’Ajuntament es posarà a l’abast de tota la població una pantalla gegant al recinte del Prado el dissabte 3 de febrer per tal de que tot el món puga veure la gran final i animar al grup ondarenc. Per a això, es comptarà també amb la col·laboració de la Comissió Soledat 2024, que disposarà el servei de barra, i amb Dj.

Aquesta és la primera vegada en la història que un grup d’Ondara arriba a la projecció que han assolit Mary Bas i Mark Dasousa amb la seua selecció com a participants al Benidorm Fest 2024, avantsala del festival d’Eurovisió. Nebulossa és fruit de l’experiència i el talent de molts anys de feina i experimentació. No debades, el projecte el conformen tant Mark Dasousa -productor i fundador d’Atomic Studio amb més de 23 anys de trajectòria- com Mary Bas, vocalista que ja col·laborà amb enregistraments en l’anterior agrupació de Dasousa, Solar. La transcendència que ha assolit el seu tema Zorra, amb què van ser seleccionats per a participar al Benidorm Fest 2024, és una lletra i alhora emblema que la seua intèrpret defen des d’un activisme tan feminista com alliberador. El tema ja supera el milió de visites tant a Spotify com a Youtube, havent-se consolidat en xarxes socials com TikTok com un dels fenomens més efervescents del moment. És aquesta viralitat la que ha permés que el tema dels ondarencs siga un dels favorits de cara al Benidorm Fest que arranca hui dimarts 30 de gener amb una expectació ben justificada.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Cultura.