L’AJUNTAMENT D’ONDARA DU A TERME UN PLA D’ASFALTAT PER MILLORAR ELS CAMINS VELL DE XÀBIA I ALFATARES

Ondara, 29.01.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Terme Municipal que dirigeix Miguel Gomis, ha dut a terme, dins del seu Pla d’Asfaltat, la reparació, millora i reasfaltat de diversos trams de dos camins municipals que es trobaven en mal estat, i en alguns punts, amb zones molt espatlades.

En concret, els treballs de condicionament i asfaltat s’han centrat al camí Vell de Xàbia, en el tram comprés entre el camí la Mar i la carretera de Dénia (camí Barranc de Fusta), on s’han condicionat 750 m²; i en alguns trams del camí Alfatares, on s’han millorat 150 m².

Aquestes obres han sigut finançades amb fons del propi Ajuntament d’Ondara, corresponents a la partida de millora de camins, amb un pressupost total de 13.141,15 euros. Els treballs de millora dels camins es van realitzar el passat divendres 26 de gener i ja han culminat, segons van poder comprovar en la visita a les obres l’Alcalde, José Ramiro, i el Regidor de Terme Municipal, Miguel Gomis.

REGIDORIA DE TERME MUNICIPAL * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.